Zonterapi för minskade spänningar och därmed även mindre värk

Zonterapi ska tydligen vara bra för hela kroppen. Verkligen verka inifrån och ut och jag tror verkligen att jag kan få bra behandlingar av det. Eller det är det jag hoppas på nu i alla fall för alla som jag har pratat om och som rekommenderar det säger att det är något väldigt bra. De säger att det hjälper för att minska stress och för avslappning samt för att minska smärta och värk i kroppen. Förhoppningsvis så kan det räcka med de där olika behandlingarna för att få till det på ett bra sätt och är det något som helst annat som blir relevant istället så vet jag inte riktigt om det också är bra.

Vet i alla fall att man inte förlorar någonting på ett testa och på att jag nog kommer att kunna få bra resultat om jag bara ser till att vända mig till just Lisa Tallroth – Face&Foot Zonterapi som erbjuder sådana där behandlingar. Har försökt att läsa lite om det på deras webbplats men är fortfarande inte helt på det klara hur det fungerar. Sen spelar det väl kanske egentligen ingen roll hur det fungerar eller varför utan huvudsaken är bara att det fungerar så att jag slipper gå runt och spänna mig och ha ont i kroppen.

Har tid för min behandling på Lisa Tallroth – Face&Foot Zonterapi för zonterapi i början av nästa vecka så jag återkommer då och meddelar vad jag tyckte om det, om det var bra eller inte.