Att åka på fiskeresa

Hej och välkommen till mig och min blogg. Idag är det måndag igen och det är dags för ett nytt inlägg som det alltid blir varje måndag. Idag kommer jag berätta om en utflykt som jag ska göra om några veckor och det ska bli väldigt spännande. Jag ska nämligen åka på en fiskeresa och det ska bli väldigt avkopplande måste jag säga.

Jag jobbar väldigt mycket, och jag tycker att det är roligt, så missuppfatta mig inte. Jag tycker om att jobba väldigt mycket, men ibland kan man spendera alldeles för mycket tid där och då mår man inte så bra. Jag har blivit väldigt stressad på grund av jobbet då jag jobbar mycket över, och för att minska denna stress så har jag bokat en fiskeresa som jag ska åka på helt själv. Först var det meningen att en kollega skulle åka med, men det blev inte så eftersom han var tvungen att ta hand om sina barn den helgen då de skulle åka någonstans. Jag tycker inte att det är fel att åka på en fiskeresa själv, och jag tycker inte heller att det är fel att göra någonting annat själv heller, för det kan vara väldigt avslappnande för både kropp och själ. Det ska bli väldigt roligt i alla fall och det ska bli skönt att inte behöva tänka på arbetet. Nu är det i alla fall dags att åka till jobbet, men jag är tacksam över att ni fortsätter läsa min blogg och att ni ger så bra respons på mina inlägg, det betyder mycket. Ha det så bra tills dess så hörs vi av på torsdag då det kommer ett helt nytt inlägg.